De Show +7 jaar
FAMILIE - Strange Comedy
Welkom in een uniek, grappig en surreëel universum: de wereld van het komische duo Strange Comedy.
Acrobaten Shelly Mia Kastner en Jason mcPherson transformeren tot twee ongelukkige artiesten die gevangen zitten in een wereld waar zelfs hun rekwisieten hen het leven zuur maken.

In de stijl van de Muppetshow ontdek je een wereld waar kostuums een eigen willetje hebben en trucs wel eens erg fout kunnen gaan.
Overleven de twee clowns deze onvoorziene situatie? Redden ze zich uit deze rampzalige maar ook heerlijk komische situatie? 
 

Strange Comedy is over de hele wereld gekend voor haar visuele illusies, verrassende acrobatie en bovenal hun hilarische en geliefde clownerie.
Of het nu was in Cirque de Soleil, Le Plus Grand Cabaret du Monde of de vele variététheaters die ze in Europa bezochten, overal bracht het duo haar publiek aan het lachen. 

Een woordeloze show voor kijkers van 7 tot 77 jaar overal ter wereld. 

Shelly Mia Kastner werd geboren in Canada (Montreal). Ze studeerde onder meer aan de Londen Acadamy voor muziek & drama, École Jaques LeCoq,  École Philippe Gaulier en Flip Gym Montreal (trapeze).
Jason McPherson is afkomstig van San Francisco en werkte zijn studies af aan The Celebration Barn Theater en The San Francisco School of Circus Arts.

Locatie: Mark Liebrecht Schouwburg- Heilig-Kruisstraat 16, 2640 Mortsel
wo 14 feb 19:00 - 20:10 Mark Liebrecht Schouwburg Heilig-Kruisstraat 16
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden