C - Yoga - seminarie - vind je balans
CURSUS/ WORKSHOP

Ons leven wordt steeds hectischer en we krijgen steeds meer en sneller indrukken te verwerken. Dit uit zich op het werk, bij onze hobby’s, onze relaties, bij partner en kinderen. Het vinden van een stevig en versterkend midden hoe doe je dat?

In dit seminarie bekijken we hoe we opbouwend vanuit een sterk midden onze eigen mogelijkheden kunnen ontplooien en een klaar overzicht kunnen bewaren. We werken inhoudelijk en via praktische yogaoefeningen.

We leren hoe je jezelf bewust in relatie brengt met de oefeningen zodat je leert aanvoelen wat je eigen mogelijkheden zijn.

Dit seminarie is voor iedereen toegankelijk, er is geen voorkennis vereist.

Philippe Gits is een professionele Yogaleraar met reeds meer dan twintig jaar ervaring. Organiseert zelf lessen maar werkt ook samen met diverse bedrijven. Centraal staat het esthetisch vormen van bewegingen om van daaruit de sociale vaardigheden te versterken. Hij heeft in 1992 een opleiding genoten aan de 'Yogaschule Heinz Grill' te Duitsland.

Carina Van Espen, heeft een opleiding genoten bij de yogaschool onder leiding van Rudy Vancoillie en verschillende bijscholingen gevolgd in Italië. Maatschappelijk werker en opgeleid therapeut.  Organiseert yogalessen in eigen beheer. Hoe we (zelfs met beperkingen) als bewust, actief, zelfsturende wezens in een opbouw onze mogelijkheden kunnen ontwikkelen is haar bron van inspiratie.

zaterdag 10 maart 2018 van 14.00 tot 17.30uur

prijs: € 10

Begeleiding: Philippe Gits en Carina Van Espen

Locatie: Hoeve Dieseghem, Wouter Volcaertstraat 44, 2640 Mortsel

 
za 10 mrt 14:00 - 17:00 HD Hooizolder - Wouter Volcaertstraat 44
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden