Thomas Smith en Joost Van Hyfte
COMEDY - The Joker op reis in FORT 4 - Hangar 68

Thomas Smith

Hij mag dan wel Britse ouders en dus roots hebben, in Holland geboren zijn, al nagenoeg zijn hele leven in Vlaanderen wonen en zowel in zijn moedertaal Engels als in het Nederlands spelen: Thomas Smith is een stand-upcomedian ‘pur sang’.

Opgegroeid in Antwerpen – en dat hóór je – begon hij zijn carrière op de lachplanken in 2000 als finalist van Humo’s Comedy Cup. Sindsdien maakt hij naam in Vlaanderen en Nederland als de gevatte comedian die het flegma en de flow van de pure Engelse stand-upcomedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent. Vertrekkende van observatie, overtuigt hij met behulp van improvisatie en een vette knipoog iedereen van zijn waarheid. Je moet het zien om het te geloven. 

____________________________________________

 

Joost Van Hyfte

Hij noemt zichzelf een C-komiek - hooguit een B-komiek. Maar toch vult hij met ‘Crisiskok’ al meer dan twee jaar hele zalen in Vlaanderen en Nederland. Op 25 mei sloot  Zelzatenaar Joost Van Hyfte die reeks af in een uitverkochte Antwerpse Arenberg. In de zaal ook de halve ploeg van Extra Time, de voetbaltalkshow op VRT die samen met Van Hyfte het WK Voetbal naar de Vlaamse huiskamer zal brengen. Benieuwd wat hij deze zomer in FORT 4 zal brengen?
do 9 aug 20:30 - 00:00 FORT4 hangar 68 - Neerhoevelaan 50
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden