Nigel Williams, Peter Hens en MC Rik Van Geel
HUMOR/ COMEDY in samenwerking met Café The Joker
Nigel Williams
Voor wie comedy graag een beetje 'ruwer' heeft, is een avondje stand-up van Nigel Williams een voltreffer: veel improvisatie, freewheelen en publieksparticipatie is een zekerheid.
Hij brengt maatschappelijk relevante stand-up in de zuiverste Angelsaksische traditie, geënt op de actualiteit, met messcherpe observaties. Zware thema’s vaak maar na al die jaren op de planken heeft hij genoeg flair om zijn observaties en commentaren te verpakken in een wervelende conference, zonder ze te zwaar te laten doorwegen.

Peter Hens
Peter is een rasechte Kempenzoon die besmet werd met de reismicrobe en daardoor al heel wat van de wereld zag. Hij keerde terug met een rugzak vol verhalen en een Russisch lief om uiteindelijk te belanden op zijn favoriete bestemming, het podium. Een theater- of muzikale opleiding heeft hij niet. Maar met zijn volkse humor en plezante liedjes komt hij al een heel eind.

MC Rik Van Geel
In ’18 stond Rik Van Geel in de halve finale van Humo’s Comedy Cup en in het voorprogramma van 'Soetopia' in een uitverkochte Arenberg. Volgend seizoen (’19-’20) speelt hij deze show in heel Vlaanderen!do 18 jul 20:30 - 22:00 FORT 4 - loods 68 - ingang Neerhoevelaan 52
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden