In een notendop
MUZIEK - Barbara Dex
Barbara Dex staat al 25 jaar aan de Vlaamse top.
Ze onderscheidt zich niet alleen door haar prachtige stem, maar ook door een verscheidenheidaan muziekstijlen en samenwerkingen. Dat bewijzen haar elf albums met daarop Nederlandstalige en Engelstalige liedjes, gospelnummers en een greep stevige countryrock, steeds gezongen met overtuiging en met veel aandacht voor een goede song. 
Barbara Dex overloopt in deze voorstelling haar carrière die in 1993 startte met het Eurovisiesongfestivallied ‘Iemand als jij’. Ze staat stil bij haar 11 albums waarvoor ze zich liet omringen met nationale en internationale persoonlijkheden (Johnny Logan, Buscemi, Tom Helsen, Jamie Lane, Tina Turner, The Tennessee Gospel Society Singers, …). Ze kruipt in de huid van haar grote idool Dolly Parton en zal ode brengen aan Yasmine en Bobbejaan Schoepen. Wie weet haalt ze de Windkracht 10 titelsong uit de vergetelheid of verrast ze je op een musicallied of een ontroerende gospelsong.

Barbara Dex zingt uit haar songbook - Jo Mahieu begeleidt magistraal op gitaar - Akoestisch en intiem.di 19 nov 14:00 - 16:00 Mark Liebrecht Schouwburg Heilig-Kruisstraat 16
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden