Uitgesteld: Misschien Marieke
THEATER- Greet Jacobs / L.Blancquaert
Ik heb haar te pletter gedacht. Kapot gedroomd. Maar nog steeds zit ze daar, klein en veilig, niet kapot te krijgen. Een meisje. Het is een meisje en ze zeggen dat ze op mij lijkt. Ik lijk op mijn vader, niet op mijn moeder. Als ik heel goed kijk. In slecht licht. Dan zie ik dat. Dan zie ik mijn vader, diep in mijn gezicht.
Met de monoloog ‘Misschien Marieke’ stappen we in het hoofd en de wereld van een pas bevallen jonge vrouw die op het punt staat de allerbelangrijkste beslissing in haar leven te nemen. Lieve Blancquaert schreef een verhaal over een moeder die haar kind afstaat. Geboeid door deze tekst, nodigde Dirk Pauwels haar uit om samen met actrice en theatermaakster Greet Jacobs een monoloog te creëren speciaal voor TAZ#2017.
Het resultaat is een beklijvende voorstelling over wat het betekent moeder te worden in een wereld die tegen jouw richting in lijkt te draaien.

Spel Greet Jacobs - Concept en tekst Lieve Blancquaert en Greet Jacobs - Coaching Dirk Pauwels - Lichtontwerp Geert Vanoorlé - Muziek Johan Pycke - Kostuum Marij De Brabandere - Met steun van Theater aan Zee (TAZ) en de Provincie West-Vlaanderen.vr 3 apr 20:15 - 21:15 Mark Liebrecht Schouwburg Heilig-Kruisstraat 16
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden