Den beer heeft mij gezien - voorheen Looking for Versjinin
THEATER - Sien Eggers, Jessa Wildemeersch en Sofie Palmers - ARSENAAL/LAZARUS

Wat als de Drie Zusters van Tsjechov wél naar Moskou waren gegaan? Wat als ze na honderd jaar wakker zouden worden vandaag? Wat blijft er over van hun dromen en verlangens? 

Voor Den beer heeft mij gezien laten Sien, Jessa en Sofie zich inspireren door Tsjechovs Drie Zusters en Rusland vandaag. In tegenstelling tot de zusters, dromend en berustend, nemen deze drie actrices het heft in handen. Ze trekken hun warmste jas aan en doen wat de drie zusters nooit deden, ze gaan naar Moskou. Want is het niet hoog tijd om de wereld in te gaan?

In Den beer heeft mij gezien ziet u drie actrices in een poging Rusland te begrijpen, maar evengoed zichzelf. Want Jessa, Sofie en Sien zouden zichzelf niet zijn als ze niet af en toe de blik richten op elkaar. Wie hun eerste voorstelling L’étude (nu slaat de chaos toe) zag, weet waaraan zich te verwachten: humor, wanhoop en de nodige frivoliteit.

Gratis inleiding om 19.15 uur door Dasja Drugaleva

Spel, concept en tekst: Sofie Palmers, Jessa Wildemeersch en Sien Eggers | Vormgeving: Saskia Louwaard | Coaching: Jan Eelen | Met de steun van de Stad Leuven, Leuven Leest/30CC, de Arenbergschouwburg, Passa Porta, Vlaams Fonds voor de Letteren, Theatre Union of The Russian Federation, FABRIKA Moskou en CehTheatre, Het Belgisch Consulaat in St. Petersburg. 
za 30 mrt 20:15 - 21:45 Mark Liebrecht Schouwburg Heilig-Kruisstraat 16
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden