Beestig en Geestig + 5 jaar
FAMILIE - Variole

In dit cinéconcert worden zeven fantasierijke Finse animatiefilmpjes muzikaal begeleid door twee muzikanten van formaat: Rémi Decker en Raphaël De Cock. Beiden zijn multi-instrumentalist met een voorliefde voor de doedelzak: eerste klas duizendpoten! De filmpjes zijn geestig en beestig (drie bokken, insecten …), gemaakt in verschillende animatietechnieken. Verwacht je aan een veelzijdig en origineel filmconcert!

Met dit cinéconcert openden Rémi en Raphaël in 2017 de filmfestivals Filem'on (BOZAR) en Filmanjaro (Cinema ZED).Opende Filem'on (BOZAR) en Filmanjaro (Cinema ZED) in 2017 | zang, doedelzak, klarinet, geluidseffecten: Raphaël De Cock | gitaar, banjo, zang, doedelzak, fluit: Rémi Decker.

Atelier/workshop + 10 jaar

We ervaren wat er gebeurt als je de klank van een film uitzet. De klank ondersteunt de inhoud, schept sfeer en geeft de gevoelens weer. In deze workshop gaan we op zoek naar klanken (met instrumenten, ons lichaam, onze stem en alles wat we vinden) om betekenis te geven aan animatiefilmpjes waarvan de volumeknop dichtgedraaid is. Een nieuwe soundtrack vol creativiteit doet de pinguïns praten, machines ontploffen en wolken zingen.

Voor de workshop moet je apart inschrijven!

Workshop 12.30 uur (10+)
Voorstelling 11.00 uur (optie) en 15.00 uur (6+)Duur: 49 minuten

wo 6 mrt 15:00 - 15:50 Mark Liebrecht Schouwburg Heilig-Kruisstraat 16
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden