Melancholia - Ivanov is dood! Leve Ivanov!
THEATER- DE ROOVERS
‘Ivanov’ is een stuk waarin thema’s als drank, verveling, liefde en melancholie op een hilarische manier vorm krijgen. Deze klassieker over Ivanov, een depressieve Rus die zijn vroegere glorie terug wilt, is één van de topwerken van Tsjechov. In de handen van De Roovers wordt dit een must voor elke theaterliefhebber.

Ivanov is ten einde raad. De zaken gaan slecht en zijn vrouw ligt op sterven. Hij geeft op. Hij laat zijn doodzieke vrouw achter en brengt zijn avonden door bij zijn oude vriend Lebjedev. Diens dochter wordt stapelverliefd op Ivanov. Dit meisje met haar ontwapenend enthousiasme zou Ivanov een uitweg kunnen bieden. Is er verzet mogelijk tegen het onontkoombare?

De Roovers maken een eigen versie geïnspireerd op deze klassieker. Een vrolijke voorstelling over grote droefenis en de ratrace van de hedendaagse samenleving. Het wordt geen zwaarmoedig stuk, eerder een uitbundige en vrolijke voorstelling.
 
Van en met Robby Cleiren, Sara De Bosschere, Luc Nuyens, Sofie Sente, Timo Sterckx, Vincent Van Sande, e.a. - Scenografie Stef Stessel - Kostuums Pynoo - Een productie van de Roovers spelen vzw.za 25 jan 20:15 - 21:35 Mark Liebrecht Schouwburg Heilig-Kruisstraat 16
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden